Placilne kartice
E-obvestila
E-obvestila

POGOJI POSLOVANJA:

 • Prijava novega uporabnika
 • Postopek nakupa
 • Potrditev naročila
 • Način plačila
 • Dostava in poštnina
 • Odstop od pogodbe, vračilo blaga in kupnine
 • Garancijski pogoji
 • Cene
 • Nakup orožja, streliva in pirotehnike
 • Odveza odgovornosti
 • Varovanje osebnih podatkov
 • Pritožbe in spori
 • Reklamacije in informacije
 
1. Prijava novega uporabnika - registracija
V polju prijava se lahko prijavite v sistem ali ustvarite nov račun. Nov račun je ustvarjen takrat, ko v polja vpišete vse zahtevane podatke.
 
2. Postopek nakupa

Izberite izdelek, ki ga želite kupiti.
 V okence količina, vnesite želeno količino izbranega izdelka. S klikom na gumb V košarico pod izdelkom boste ta izdelek vstavili v svojo košarico.
a)     V kolikor želite v košarico dodati še kakšen izdelek, kliknite na gumb Nadaljuj z nakupovanjem, ki se nahaja pod Vsebino nakupovalne  košarice. Izdelek poiščete pod kategorijami ali z iskalcem in ga vstavite v košarico po zgoraj opisanem postopku.
b)     V kolikor želite zaključiti z nakupovanjem, kliknite na gumb Nadaljuj z oddajo naročila.
 
Če želite izprazniti vašo nakupovalno košarico, najdete na desni strani pri sliki artikla koš. S klikom na ta gumb - koš odstranite artikel iz košarice.

Med nakupom lahko pregledujete stanje v vaši košarici s klikom na meni Nakupovalna košarica.

V naslednjem meniju NA BLAGAJNO boste vpisovali vaše podatke. Obvezni so vsi, ki so označeni z rdečo zvezdico.
 
Nakup nadaljujete tako, da se prijavite ali registrirate, če tega koraka še niste izvedli pred nakupovanjem. V primeru, da ste se že registrirali ampak ste pozabili geslo, kliknite gumb Ste pozabili geslo?. V polje vpišite e-mail s katerim ste se prijavili. V najkrajšem možnem času boste v poštni predal prejeli obvestilo z novim geslom, ki ga lahko spremenite.
 
Informacije o naslovu plačnika:  Izberite naslov iz seznama ali vpišite nov naslov na katerega naj vam pošljemo račun . Kliknite gumb Nadaljuj.
Poštna dostava: označite gumb če želite, da vam blago pošljemo po pošti. Gumba ne označite, če boste blago prevzeli v eni izmed naših poslovalnic. Kliknite gumb Nadaljuj.
Način plačila: izberite želen način plačila ter kliknite na gumb Nadaljuj.
a)     Če ste izbrali način plačila s plačilnimi karticami, boste po zaključku naročila preusmerjeni na sistem Activa. V sistemu je potrebno vnesti številko plačilne kartice ter varnostno kodo. V naslednjem koraku potrdite plačilo in nakup je zaključen.
b)     Če ste izbrali način plačila po predračunu, boste po obvestilu o potrditvi naročila, v poštni predal prejeli vse informacije za plačilo računa.
c)    Če ste izbrali način plačilo po povzetju, boste po obvestilu o potrditvi naoročila, v poštni prejeli prejeli novo sporočilo, da je bilo blago poslano. Zraven bo naveden samo znesek vrednosti naročila, poštnina in stroški plačila po povzejtu bodo obračunani ob prejetju blaga.
 
Povzetek naročila: če so vsi podatki o naročilu pravilni, izvedite še zadnji korak s klikom na gumb Oddaj naročilo.
Če je bilo naročilo uspešno oddano se vam izpiše Vaše naročilo je bilo uspešno poslano

V primeru, da želite tudi po zaključenem nakupu spremeniti vaše naročilo, lahko napišete dodatno obvestilo na naslov gorica@koptex.com ali nas pokličete na 05/330 86 51.
V polju Moj račun lahko vedno dostopate do Nadzorne plošče. V Nadzorni plošči se zbirajo vsi uporabnikovi podatki:
-       pregled in možnost urejanja osebnih podatkov,
-       pregled dosedanjih nakupov,
-       vpogled v trenutni status odprtih naročil,
-       pregled in možnost urejanja naslovov za dostavo,
-       možnost spremembe gesla.

 
3. Potrditev naročila
 
Potrditev oddanega naročila
Naročilo v spletni trgovini Lovec je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema.
 
Potrditev naročila
Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila. Ko prejmete e-obvestilo o potrditvi naročila morate  naveden znesek plačati na naš TRR. Ko prejmemo vaše plačilo na TRR bomo izdelke takoj poslali po Pošti Slovenije ali GLS-u.

V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti.
 
Preklic naročila
Koptex d.o.o. bo potrjena naročila obravnavalo kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen
 
4.    Način plačila
Z nakazilom na račun: Ponudbo/predračun vam pošljemo preko elektronske pošte na naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli, lahko pa vam ga posredujemo tudi preko telefaksa, pri čemer je ob naročilu potrebno navesti številko le-tega. Po prejetju vašega plačila na naš TRR sledi dobava v dogovorjenem roku.
Znesek poštnine: 4,00 €. Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.
 
S plačilnimi karticami:  nakup s plačilnimi karticami se izvede preko banke in je tako sistem plačevanja v celoti varen. Znesek poštnine: 4,00 €. Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

Plačilo po povzetju: naročeno  blago bo poslano s plačilom po povzetju. Ob prejemu je potrebno plačati vrednost naročenega blaga skupaj s poštnino ter strošek plačila blaga z odkupnino (5% vrednosti zneska oz. 1,05 €), ki ga obračuna Pošta Slovenije.. Znesek poštnine: 4,00 €. Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna.

http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki

 

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu
 
5. Dostava in poštnina
Blago, naročeno v spletni trgovini Lovec bomo poslali v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, po navadi še isti dan. Najkasneje pa ga dostavimo v treh delovnih dneh, po potrditvi naročila. Potrditev naročila prejmete na e-mail, ki ste ga navedli ob registraciji.
 
Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Po navadi je to paketna dostava Pošte Slovenije ali GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.
 
Za nakupe nad 100 EUR vrednosti plačamo stroške dostave mi.
 
Plačilo naročenega blaga na TRR ali direktno s plačilno kartico:
Za nakup pod vrednostjo 100 EUR se zaračunava paketna dostava po ceniku Pošte Slovenije oz. GLS-a. Strošek pošiljanja je naveden na naročilu in znaša 3 €.
 
Plačilo po povzetju:
Vrednost naročenega blaga in stroške pošiljanja krije kupec sam po povzetju in to direktno pri Pošti Slovenije. Poštnina je obračunana v znesku 4,00 €, pošta pa obračuna še provizijo v znesku 5% vrednosti blaga oz. 1,05 €.
 
6. Odstop od pogodbe, vračilo blaga in kupnine
 
Od sklenjenega naročila oz. pogodbe lahko pisno odstopite v roku 30 dni od sklenitve naročila (šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je poštna pošiljka oddana v roku).
 
V primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate na voljo 30 dni časa, da odstopite od pogodbe. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 30 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani in zapakirani v originalni embalaži s priročniki in vsemi garancijskimi potrdili. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj oziroma najkasneje v 15 dneh.
 
Stroške vračila blaga morate sami poravnati. Izdelke lahko vrnete na naš naslov osebno ali po pošti. Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo.
 
V primeru, da zgornji pogoji niso upoštevani, bomo morali reklamacijo blaga zavrniti.

 
Blago mora biti nepoškodovano in zapakirano v originalno embalažo.
Vračilo izdelkov kupljenih na spletni strani http://www.koptex.com je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.
 
 
7. Garancijski pogoji
Garancijski list velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom. Garancija izdelkov je navedena na garancijski izjavi in je prilagojena izdelku. Za izdelke, ki imajo daljšo garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za
potrošni material!

Uveljavljanje garancije se vrši na sedežu pooblaščenega servisa, ki je naveden na garancijskem listu. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi
nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

Garancija preneha veljati pri:
- okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile (napetostni sunek, strela....)
- če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja.
- pri spremembah na aparatu
- pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov, samovoljnem ožičenju elementov kot so stikala, potenciometri, vtiči itd.
- pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k aparatu
- pri priklopu na napačno napetost ali vrsto toka
- pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja
- pri defektih, ki nastanejo zaradi premostičenih varovalk ali zaradi uporabe napačnih varovalk
 
V kolikor želite dodatne informacije v zvezi z pooblaščenimi servisi in garancijo, se obrnite na podjetje KOPTEX d.o.o. Vodovodna pot 11, 5000 Nova Gorica.
Telefon: 05 330 86 50
 
 
8. Cene
Objavljene cene v spletni trgovini LOVEC in izdane ponudbe veljajo na dan naročila! V primeru napak si pridržujemo pravico do sprememb. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene veljajo za artikle na zalogi trgovine. Akcijske cene veljajo do datuma izteka akcije, ki je določen pod ceno akcijskega artikla, oziroma do razprodaje zaloge le tega.

Kljub prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
 
Če pride do NAPAK pri ažurnosti podatkov V SPLETNI TRGOVINI, VELJAJO  CENE, KI SO NAVEDENE V TRGOVINAH LOVEC.

Cene so maloprodajne, vsebujejo DDV in so označene v EUR.
 
Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine.
 
Reklamacije upoštevamo v roku največ 15 dni po opravljenem nakupu.
 
V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o nameravanem roku dostave.
 
 
9. Nakup orožja, streliva in pirotehnike
 
Nakup orožja in streliva je možen samo OSEBNO v trgovinah Lovec.
 
Nakup in plačilo pirotehnike je možno v spletni trgovini, PREVZEM pa je možen samo OSEBNO v trgovinah Lovec.
 
PRODAJA in UPORABA pirotehničnih izdelkov
RAZREDA I - je dovoljena osebam starejšim od 14 let, 
RAZREDA II - je dovoljena osebam starejšim od 16 let,
RAZREDA III - je dovoljena osebam starejšim od 18 let!
oziroma je dovoljena le ob spremstvu in nadzoru staršev ali skrbnikov!
 
 
10. Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.
Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
 
11. Varovanje osebnih podatkov
Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem mestu www.koptex.com, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupa. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam. Izjema: V primeru zlorab smo dolžni obvestiti pristojne organe za ugotovaljanje kaznivega dejanja. Osebni podatki in naročilo oz. pogodba o nakupu so shranjeni v arhivu podjetja KOPTEX d.o.o. Vodovodna pot 11, 5000 Nova Gorica.
 
Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.Vsi podatki nakupa (osebni podatki kupca, naročilo, pogodba, račun) so shranjeni v arhivu. Podjetje KOPTEX dobro skrbi za varnost vaših osebnih podatkov in spoštuje
vašo izbiro za njihovo nameravano rabo.

Če imate pomisleke ali dodatna vprašanje glede zasebnosti, nam lahko pišete na e-naslov gorica@koptex.com ali nas pokličete na tel.: 05 330 86 50
 
Podjetje KOPTEX spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek formularja na spletni strani www.koptex.com skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, kot izključno za uspešno izvajanje storitve dostave naročenega blaga.
 
12. Pritožbe in spori
 
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. 
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.
Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
 
13. Reklamacije in informacije
V primeru reklamacije, oziroma potrebe po dodatnih informacijah smo vam na voljo na naslovu:
KOPTEX D.O.O.
Vodovodna pot 11
5000 Nova Gorica
Slovenija
 
Tel: 00386 (0) 5 330 86 54
Fax: 00386 (0) 5 330 86 66
 

 

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu
 
5. Dostava in poštnina
Blago, naročeno v spletni trgovini Lovec bomo poslali v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, po navadi še isti dan. Najkasneje pa ga dostavimo v treh delovnih dneh, po potrditvi naročila. Potrditev naročila prejmete na e-mail, ki ste ga navedli ob registraciji.
 
Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Po navadi je to paketna dostava Pošte Slovenije ali GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.
 
Za nakupe nad 100 EUR vrednosti plačamo stroške dostave mi.
 
Plačilo naročenega blaga na TRR ali direktno s plačilno kartico:
Za nakup pod vrednostjo 100 EUR se zaračunava paketna dostava po ceniku Pošte Slovenije oz. GLS-a. Strošek pošiljanja je naveden na naročilu in znaša 3 €.
 
Plačilo po povzetju:
Vrednost naročenega blaga in stroške pošiljanja krije kupec sam po povzetju in to direktno pri Pošti Slovenije. Poštnina je obračunana v znesku 4,00 €, pošta pa obračuna še provizijo v znesku 5% vrednosti blaga oz. 1,05 €.

 

 
6. Odstop od pogodbe, vračilo blaga in kupnine
 
Od sklenjenega naročila oz. pogodbe lahko pisno odstopite v roku 30 dni od sklenitve naročila (šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je poštna pošiljka oddana v roku).
 
V primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate na voljo 30 dni časa, da odstopite od pogodbe. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 30 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani in zapakirani v originalni embalaži s priročniki in vsemi garancijskimi potrdili. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj oziroma najkasneje v 15 dneh.
 
Stroške vračila blaga morate sami poravnati. Izdelke lahko vrnete na naš naslov osebno ali po pošti.
Novi izdelki
FRAČA DIABLO

FRAČA DIABLO

24,60 €
FRAČA PRO DIABLO

FRAČA PRO DIABLO

37,40 €
FRAČA SUPER 302

FRAČA SUPER 302

8,30 €
OBESEK ZA KLJUČE - LISICE

OBESEK ZA KLJUČE - LISICE

2,10 €
KOMPAS VA6036

KOMPAS VA6036

8,90 €
PAS ZA PUŠKO RISERVA SRNJAK

PAS ZA PUŠKO RISERVA SRNJAK

46,90 €
PAS ZA PUŠKO RISERVA 2337

PAS ZA PUŠKO RISERVA 2337

45,30 €
PAS ZA PUŠKO RISERVA GAMS

PAS ZA PUŠKO RISERVA GAMS

46,90 €
GLUŠNIK BISLEY BIMCO

GLUŠNIK BISLEY BIMCO

22,90 €
FRAČA BLACK WIDOW

FRAČA BLACK WIDOW

16,90 €
FRAČA COBRA

FRAČA COBRA

26,70 €
FRAČA DIABLO

FRAČA DIABLO

24,60 €
FRAČA PRO DIABLO

FRAČA PRO DIABLO

37,40 €
FRAČA STRIKE NINE

FRAČA STRIKE NINE

13,90 €
FRAČA SUPER 302

FRAČA SUPER 302

8,30 €
KROGLICE ZA FRAČO KOVINSKE

KROGLICE ZA FRAČO KOVINSKE

10,99 €